19:25 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Απίστευτες καταγγελίες Σούρλα για την κυβέρνηση «μαχητή» κατά της διαφθοράς (ηχητικό)

Απίστευτες καταγγελίες Σούρλα για την κυβέρνηση «μαχητή» κατά της διαφθοράς (ηχητικό)

«Έχω την πεποίθηση πως δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς. Έχω συγκεκριμένα περιστατικά για την περίοδο που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στη σκέψη τους υπάρχει η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς», δήλωση ο πρώην γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς Γιώργος Σούρλας, μιλώντας στο «Νυχτερινό ρεπορτάζ» του Alpha 989 και στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο Σούρλας μιλάει με συγκεκριμένα παραδείγματα

sourlas

«Όταν ήμουν γραμματέας προσπάθησα αν εμποδίσω, να ψηφιστεί μια τροπολογία με την οποία διαγράφονταν φόροι, πρόστιμα, προσαυξήσεις σε μία μόνο επιχείρηση πετρελαιοειδών ύψους πάνω από 1 δισ ευρώ. Δεν κατέστη εφικτό αυτό να αποτραπεί και μετά την τέταρτη απόπειρα και ψηφίστηκε.  Δόθηκε υπόσχεση από τον ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές που συνομιλούσα ότι θα το ακυρώσουν, δεν το έκαναν», τόνισε και είπε στη συνέχεια «Όχι μόνο σε αυτή την εταιρία, σε άλλη εταιρία διαγράφηκαν 520 εκ. ευρώ».

«Το να παταχθεί η διαφθορά το επικαλέστηκαν μόνο σαν όπλο κομματικής εκμετάλλευσης. Ακόμη και σήμερα δεν με έχουν καλέσει να παραδώσω φακέλους», ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

[mejsaudio src=”/wp-content/uploads/2015/10/sourlas-kousoulos-22-10-15.mp3″]

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας