20:12 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Μένιος "μπλοκάρει" τις τηλεοπτικές "ορέξεις" του Βρυώνη

Ο Μένιος "μπλοκάρει" τις τηλεοπτικές "ορέξεις" του Βρυώνη

Το Ereportaz είχε αποκαλύψει την αίτηση του Μένιου Φουρθιώτη, από τις αστυνομικές αρχές του τόπου, για την παροχή προστασίας του, αφού όπως κατήγγειλε, απειλείται η ζωή του από τον πρώην ιδιοκτήτη του “Ε” Φίλιππο Βρυώνη.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Epsilon TV, με εξώδικο που έχει καταθέσει εναντίον του πρώην ιδιοκτήτη του καναλιού, αξιώνει το ποσό των 6 εκ. ευρώ, ποσό που ο Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους επί των τηλεπωλήσεων και των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» για μια τετραετία.

Το εξώδικο αυτό, έχει κοινοποιηθεί στο ΕΣΡ και αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα στα σχέδια της εταιρίας Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ, η οποία είναι συμφερόντων Βρυώνη και έχει καταθέσει τα χαρτιά της για την εξασφάλιση Πανελλήνιας τηλεοπτικής άδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με νέα αίτησή του, ο Μένιος Φουρθιώτης ζητά να δεσμευτεί η εγγυητική επιστολή των 3,5 εκ. ευρώ που έχει καταθέσει ο Βρυώνης για την τηλεοπτική άδεια, με αποτέλεσμα εάν γίνει αποδεκτό το αίτημά του, να μπλοκάρει όλες τις ενέργειες του πρώην ιδιοκτήτη του “Ε”.

Αποκλειστικό: Ζητεί αστυνομική προστασία ο Μένιος Φουρθιώτης (pics)

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας