3:26 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Συνελήφθη ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Κουντούρης

Συνελήφθη ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Κουντούρης

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Κουντούρης.

Ο ψυχίατρος, γνωστός σε όλη την Αθήνα και με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, φέρεται να λειτουργούσε το ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνακίου, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η επιχείρηση ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Μαζί με τον γνωστό γιατρό έχουν συλληφθεί η γραμματέας του και άλλα δύο άτομα, τα οποία φέρονται να εργάζονταν ως νοσηλευτές.

Μέσα στο γραφείο του ψυχιάτρου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χάπια, τα οποία θα εξεταστεί αν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας, ενώ θα διερευνηθεί εάν ο γιατρός είχε το δικαίωμα να συνταγογραφεί στους ασθενείς του.

Οι αστυνομικοί που σχημάτισαν τη δικογραφία έχουν κατασχέσει και δύο βιβλία με το πελατολόγιο του γιατρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες του ήταν και πολλοί επώνυμοι, καθώς ο ψυχίατρος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου.

Εδώ και καιρό, ο ιατρικός σύλλογος είχε κάνει καταγγελία, για την οποία ενημερώθηκε η Εισαγγελία και ζήτησε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας