17:13 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

5 tips μακιγιάζ για την άνοιξη 2015

5 tips μακιγιάζ για την άνοιξη 2015
1) Έντονα χείλη
Η χρωματική γκάμα του μπορντό στις πιο φωτεινές αποχρώσεις του όπως τα κερασί και berry επιλέγεται για τα χείλη και συνδυάζεται με τελείως φυσικά μάτια και ζυγωματικά. Για πιο έντονο αποτέλεσμα στα χείλη επιλέξτε φινίρισμα με ένα λιπ – γκλος στο κέντρο των χειλιών.
zwira-xrwmata-kragion-anoiksi-2013-04
2) Φυσική λάμψη με τη βοήθεια του ρουζ
Το φυσικό look είναι η νέα τάση και το μόνο που χρειάζεστε είναι το ρουζ σας για να δώσετε εικόνα υγιούς προσώπου με μικρές δόσεις  λάμψης.


3) Έντονες βλεφαρίδες πάνω και κάτω

To βουρτσάκι πιάνει δουλειά στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες αφήνοντας γενναίες στρώσεις μάσκαρα. Για πιο δραματικό look περάστε με σκούρα σκιά τόσο το κινητό όσο και το εξωτερικό περίγραμμα του κάτω βλεφάρου.
entypwsiako-nude-makigiaz-kylie-jenner
4) Το μπλε eyeliner αντικαθιστά το μαύρο
Μια καλοκαιρινή αύρα στο μακιγιάζ της άνοιξης του 2015. Το μαύρο eyeliner αντικαθίσταται από το μπλε ή το γαλάζιο και δίνει ένταση, χρώμα αλλά και φωτεινότητα στο βλέμμα ειδικά όταν συνδυάζεται με λευκό μολύβι ή σκιά στις εσωτερικές γωνίες.
5) Φυσικά έντονα σχηματισμένα φρύδια

Τα φυσικά έντονα σχηματισμένα φρύδια δίνουν δραματικό ύφος και χαρίζουν παράλληλα σαγηνευτικό βλέμμα και τονίζουν δυναμικά τα χαρακτηριστικά του γυναικείου προσώπου.

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας