7:19 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

5+1 νέες "μαρτυρίες φωτιά" σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

5+1 νέες "μαρτυρίες φωτιά" σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Έξι νέες μαρτυρίες αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια, Παρασκευή Μπότση, και αφορά τις ημέρες και τα έργα του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για νέους μάρτυρες-θύματα που έχουν ήδη προταθεί και αναμένεται να κληθούν από τη δικαστική λειτουργό στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» οι έξι νέες καταγγελίες αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου.

Οι μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν εάν και εφόσον κληθούν για να βοηθήσουν στο ανακριτικό έργο. Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι η μαρτυρία ενός 24χρονου, σήμερα, άνδρα ο οποίος φέρεται να κακοποιήθηκε από τον ηθοποιό (δις) ενώ ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ουσιαστικός μάρτυρας θεωρείται και ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο φέρεται να έζησε πολλά χρόνια δίπλα στον ηθοποιό και να έζησε συγκεκριμένες καταστάσεις με ανήλικα αλλά και προβεβλημένα πρόσωπα (επιχειρηματίες και όχι μόνο) από το χώρο του θεάτρου.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των μηνυτών μίλησε «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» της Κυριακής. Ο συγκεκριμένος άνδρας επανέφερε στη  μνήμη του τα όσα εφιαλτικά φέρεται να έζησε το 1989, σε ηλικία 17,5 ετών, όταν πρωτοσυνάντησε τον προφυλακισμένο, πλέον, σκηνοθέτη. Η γνωριμία τους πραγματοποιήθηκε, όπως λέει, με στόχο ο ∆ημήτρης Λιγνάδης να μεσολαβήσει στον πατέρα του, Τάσο, με σκοπό ο τότε ανήλικος να περάσει τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Ο 49χρονος σήμερα άνδρας αναφέρεται σε «έξαψη» του ∆ημήτρη Λιγνάδη όταν τον ρώτησε για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και πληροφορήθηκε ότι ήταν παρθένος! Όπως χαρακτηριστικά λέει, τότε, απαίτησε να γδυθεί, τον έσπρωξε με βία στο κρεβάτι και επιχείρησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά…

Η σημερινή παρέμβαση του Πέτρου Κουσουλού για τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας