8:07 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Διαψεύδει ο δικηγόρος του Φιλιππάκη τη σύλληψη του!

Διαψεύδει ο δικηγόρος του Φιλιππάκη τη σύλληψη του!

Ο δικηγόρος του Γ. Φιλιππάκη, σε επικοινωνίες του με ΜΜΕ διέψευσε ότι ο πελάτης του συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι για τις αναρτήσεις και τα σχόλια στα social media κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, διετάχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27.05.2017) από τον εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκαταρκτική εξέταση.

Η έρευνα διετάχθη μετά απο καταγγελία που απέστειλε ο κ.Στουρνάρας στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα με σχόλια (και απειλές) στα social media και κυρίως την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη, στο Facebook.

Η καταγγελία στάλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που σχημάτισε δικογραφία την οποία υπεβαλλε στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκείνος με τη σειρά του, έδωσε την εντολή για την προκαταρκτική εξέταση. Η έρευνα θα διενεργηθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας, γι’ αυτό άλλωστε και ο κ. Φιλιππάκης, όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, ουδέποτε συνελήφθη.

Οι αναρτήσεις

Ο Γιώργος Φιλιππάκης σε ανάρτηση του στα social media όχι μόνο δεν καταδίκασε την ενέργεια σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, αλλά δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα και με μια βόμβα “στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα”.

Διαβάστε εδώ όλη την ανάρτηση:

Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ για Παπαδήμο – Στουρνάρα!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας