6:04 Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Αµετανόητοι...

Αµετανόητοι...

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητούν συγγνώμη από τον Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίον ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια, όχι μόνο επειδή ήταν σε δικαστικές περιπέτειες μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του πανηγυρικά, αλλά γιατί στον δημόσιο λόγο όλοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ τον είχαν καταδικάσει, τον αποκαλούσαν ουσιαστικά ένοχο, χωρίς όπως αποδείχτηκε να υπάρξει ούτε ένα στοιχείο εναντίον του.

Και ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να υπάρξει μια συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «δολοφονία χαρακτήρος» του στενού του συνεργάτη, στην αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζουν ουσιαστικά να τον αποκαλούν ένοχο. Τα βάζουν με τη Δικαιοσύνη για την αθωωτική απόφαση.

Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε στη Βουλή: «Γέλασε το πανελλήνιο με το βούλευμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο δικηγόρος των offshore. Που ήρθατε να μας πείτε να του ζητήσουμε και συγγνώμη γιατί τον κατηγορήσαμε κιόλας». Προφανώς ισχύει το δόγμα του Πολάκη ότι έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τους πάντες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη φυλακή. Και κάπως έτσι να είχε κτιστεί μία φυλακή από την Αθήνα μέχρι την Κόρινθο για να τους χωρέσει, προσθέτω εγώ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επικαλείται ο μπρουτάλ κουμπουροφόρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας