3:15 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Α/ΓΕΕΘΑ: Η "έκπληξη" του στους Τούρκους και στους κατοίκους του Καστελόριζου

Α/ΓΕΕΘΑ: Η "έκπληξη" του στους Τούρκους και στους κατοίκους του Καστελόριζου

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την επίσημη ανακοίνωση και υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία, αναφορικά με την προμήθεια των νέων προηγμένων φρεγατών Belharra και της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής των δύο χωρών, προχώρησε σε μια ανάρτηση με ιδιαίτερο νόημα στο Twitter.

Όμως, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ανάρτησε φωτογραφίες του υποβρυχίου «Παπανικολής» το οποίο  αναδύθηκε “αιφνιδιαστικά” στο Καστελόριζο σήμερα, προκαλώντας την έκπληξη και τον θαυμασμό όχι μόνο των κατοίκων της νήσου, αλλά και των γειτόνων μας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: «Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gowind: Αυτό είναι το κείμενο της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας – Τι προβλέπει και τι παραλείπει

Ελλάδα – Γαλλία συμμαχία: Τι προβλέπεται στην αμυντική συμφωνία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας