22:15 Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

ΑΑΔΕ: Άμεση αντίδραση Πιτσιλή σε επίθεση που δέχθηκε ελεγκτής της στην Κεφαλλονιά

ΑΑΔΕ: Άμεση αντίδραση Πιτσιλή σε επίθεση που δέχθηκε ελεγκτής της στην Κεφαλλονιά

Άμεση ήταν η αντίδραση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ελεγκτής στην Κεφαλονιά, κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησε, από κοινού με συναδέλφους της, σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.

Ειδικότερα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αφού ζήτησε άμεση και σε βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ, προς την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη στη διαδικασία που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες» δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, στη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΑΔΕ: Αρχίζουν διασταυρώσεις για απλήρωτα τέλη

Financial Times: “Η ΕΕ θα τερματίσει τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας μετά από 12 χρόνια αναταραχής”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας