1:06 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

ΑΑΔΕ: Τίθεται σε λειτουργία νέα ψηφιακή υπηρεσία για τελωνειακές εργασίες

ΑΑΔΕ: Τίθεται σε λειτουργία νέα ψηφιακή υπηρεσία για τελωνειακές εργασίες

Σε λειτουργία τίθεται νέα ψηφιακή υπηρεσία της ΑΑΔΕ για τελωνειακούς αντιπροσώπους. Πρόκειται για την e-Αίτηση για Τελωνειακές Εργασίες που διευκολύνει την εμπορευματική κοινότητα, τους τελωνειακούς αντιπροσώπους και κάθε συναλλασσόμενο με τις τελωνειακές υπηρεσίες και διασφαλίζει ταχύτητα και διαφάνεια στις συναλλαγές εξοικονομώντας και σημαντικό χρόνο για τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Επίσης επισημαίνεται ότι μέσω αυτής της υπηρεσίας, η υποβολή και διαχείριση της αίτησης των συναλλασσομένων προς τις τελωνειακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, για παροχή εργασιών εκτός ωραρίου λειτουργίας ή/και εκτός τελωνειακού καταστήματος γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά.

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία της ΑΑΔΕ παρέχει πλέον τη δυνατότητα υποβολής, διαχείρισης και πληρωμής της συγκεκριμένης αίτησης χωρίς φυσική παρουσία.

Μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας, διασφαλίζεται η άμεση και ψηφιακή εξυπηρέτηση περισσοτέρων των 80.000 αιτήσεων ετησίως, εξοικονομώντας πόρους για τα τελωνεία και την εμπορευματική κοινότητα, και με απτά οφέλη για τη δημόσια υγεία.

πηγή: enikonomia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχονται μέτρα για τη μείωση των τιμών στο ρεύμα

Τρεις βασικές ρυθμίσεις για τα χρέη στα Ταμεία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας