More

  Αδαμόπουλος : «Το µυστικό είναι οι εκλογές στην οµοσπονδία»

  Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου ότι έπεσε θύμα βιασμού απ’ αυτόν. Μιλώντας με τον δικηγόρο του, ∆ημήτρη Παπαδέλλη, μας είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει καταλήξει ακόμα για τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν. Αν θα κινηθούν νομικά και αν ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας θα υποβάλλει μήνυση ή αγωγή σε βάρος της ολυμπιονίκη.

  Του

  ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

  ∆ηλώσεις

  Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και στο ereportaz.gr άφησε υπόνοιες ότι οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου περί βιασμού οφείλονται σε συμφέροντα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας είπε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο STAR για το συμβάν και θα καταλάβετε». Όταν του επισημάναμε ότι η γ.γ. Νίκη Αναστασίου δήλωσε στην εκπομπή ότι «Πίσω από τους αθλητές που εργαλειοποιούνται και βγαίνουν μπροστά υπάρχουν επιδιώξεις και αφορούν τις επικείμενες εκλογές σε διάφορες ομοσπονδίες», ο κ. Αδαμόπουλος δήλωσε «ίσως είναι και αυτό».

  Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος

  «Συκοφαντίες»
  Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του από τις συνεδριάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής χαρακτήρισε ψευδή, συκοφαντική και υποβολιμαία την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

  Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης της ολυμπιονίκη διέψευσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ανακοίνωσε πως θα απέχει μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

  Με γραπτή του δήλωση ο κ.Αδαμόπουλος ανέφερε: «Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο ‘θύτη’.

  Ωστόσο, αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν ‘θύτη’, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η ∆ικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

  Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά».


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Αποκάλυψη : Κατηγορίες Μπεκατώρου και για πρωταθλητή της ιστιοπλοΐας

   

  Καταγγελίες “φωτιά” από τον αρχιπροπονητή πάλης – Προωθούν ανήλικους αθλητές σε “χορηγούς”- Η αποκάλυψη της “ΜΠΑΜ”(βίντεο)

   


  Ποιος είναι

  Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό εδώ και τρεις δεκαετίες. Είναι από τους παλαιότερους παράγοντες στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είναι πρόεδρος εδώ και χρόνια του Ναυτικού Ομίλου «Αλκυών» Ραφήνας.

  Έχει έντονη κομματική δραστηριότητα με τη Νέα ∆ημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

  ∆ιετέλεσε σύμβουλος του Γιάννη Ιωαννίδη όταν ο «ξανθός» ήταν υφυπουργός Αθλητισμού. Στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίαςεθεωρείτο φαβορί για την εκλογή στον προεδρικό θώκο.

  Όμως, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τον οδήγησε στην απόφαση να αποτραβηχτεί και στη θέση του να μπει ως διεκδικήτρια η Νίκη Αναστασίου.

  Η γ.γ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας θεωρείται πρόσωπο φίλα προσκείμενο στον Αδαμόπουλο. Σε δηλώσεις της είπε μεταξύ άλλων ότι «τις τελευταίες ημέρες δέχεται τρομερές επιθέσεις από τότε που βγήκε αυτό στη δημοσιότητα».

  Τόνισε, μάλιστα, ότι «ανάμεσα σ’ αυτούς που της επιτίθενται είναι και ο υφυπουργός Αθλητισμού τον οποίο έχει δει μια φορά στη ζωή της».

  Ανάρτηση-σοκ από τη Νίκη Αναστασίου

  Η Γ.Γ.της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Νίκη Αναστασίου

  Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της ιδίας της Ν. Αναστασίου στο Facebook, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου:
  «Λοιπόν… Εγώ στα 22 ήμανε τελειόφοιτος φιλοσοφικής, δασκάλα σε φροντιστήριο, παντρεμένη και έγκυα».

  Σημειωτέον ότι η Σοφία Μπεκατώρου ήταν 22 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού, σύμφωνα με την καταγγελία της. Λίγες ώρες αργότερα το συγκεκριμένο ποστ «κατέβηκε» από το Facebook.

  Η ανάρτηση της Νίκης Αναστασίου που προκάλεσε σάλο

  Όπως δημοσιεύτηκε στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Νίκη Κεραμέως: «Γυρίζουμε σελίδα στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στη χώρα μας»

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΚΣΕΕΚ), με τη συμμετοχή και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως...

  Αποχωρεί από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ο Στάθης Λιβαθινός

  Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν γεφυρώθηκε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινό, και κάποιους...

  ΕΛΠΕ: Θετικά λειτουργικά αποτελέσματα για το 2020, παρά την κρίση λόγω COVID-19

  Θετικά λειτουργικά αποτελέσματα για το 2020, παρά την κρίση λόγω COVID-19 και το ιστορικά δυσμενέστερο περιβάλλον διύλισης. Σημαντική πρόοδος στην υλοποίηση της στρατηγικής για...

  Αρχηγείο Πυροσβεστικής: Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε κορωνο-πάρτι στον χώρο μας

  Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος διαψεύδει, με ανακοίνωσή του, σχετικό δημοσίευμα ότι πραγματοποιήθηκε “κορωνο-πάρτι” στον χώρο του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Π.Σ αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή...

  553 νέα κρούσματα η Αττική, 111 στην Θεσσαλονίκη – Στο 6,56% ο δείκτης θετικότητας!

  Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.176,...