23:30 Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ίσως κάποιοι μπερδεύονται, κολλάω πρώτη φορά κορωνοϊό» - «Δεν θα χρειαστώ νοσηλεία»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ίσως κάποιοι μπερδεύονται, κολλάω πρώτη φορά κορωνοϊό» - «Δεν θα χρειαστώ νοσηλεία»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει από πού κόλλησε τον ιό, ωστόσο, όπως τόνισε, τηρούσε όλους τους κανόνες και δεν έβγαζε τη μάσκα καθόλου
«Είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά. Δεν θα χρειαστώ καθόλου νοσηλεία» είναι οι πρώτες λέξεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την ανακοίνωσή του ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε μιλώντας στο Sputnik ότι δεν γνωρίζει αν επιμολύνθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη ή τη Σλοβενία, όπου ταξίδεψε πρόσφατα, ούτε εάν ο ιός που τον προσέβαλε είναι όντως η μετάλλαξη Δέλτα.

Είναι σε «εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση» υπογραμμίζει.

«Ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σλοβενία. Αλλά δεν είναι σαφές πού ακριβώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μολύνθηκα», εξηγεί.

Επιπλέον, «τηρούσα όλους τους κανόνες. Δεν έβγαζα τη μάσκα καθόλου» προσθέτει, καθώς το εμβόλιο Pfizer-BioNTECH το έκανε ήδη από τον Ιανουάριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, με νέα του ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που κολλάει κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γράφει στο Twitter:

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας