16:17 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Άδωνις για Κασσελάκη: Έχει μαύρα μεσάνυχτα για το ΕΣΥ–Είναι ανίδεος για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας

Άδωνις για Κασσελάκη: Έχει μαύρα μεσάνυχτα για το ΕΣΥ–Είναι ανίδεος για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας

Στην άμεση και πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά θέματα υγείας προβαίνει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας προχωρά σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, όπου επαναλαμβάνει πως ουδέποτε χαρακτήρισε «κάφρους» τους υγειονομικούς: «Ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» τους υγειονομικούς, τους οποίους πάντα υπερασπίζονται, αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές, οι οποίοι έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια, κ. Κασσελάκη, εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά;», διερωτάται ο υπουργός Υγείας.

Ωστόσο, η άγνοια του Κασσελάκη για θέματα υγείας δεν σταματά σε αυτό το περιστατικό, αλλά επεκτείνεται και αφορά τη λειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων. Αναπαράγοντας άκριτα και αβίαστα όλη την ψευδολογία και τη δόλια προπαγάνδα του σημερινού δημοσιεύματος της «Αυγής», ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ενδιαφέρεται στενά για τη λειτουργία των εν λόγω χειρουργείων, για να λάβει την απάντηση από τον Άδωνι, ο οποίος σημειώνει σχετικά πως «τα χειρουργεία στο Παίδων, εάν πράγματι ανησυχείτε για αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσουν καθώς το Υπουργείο έχει κάνει όλα όσα μπορούν να γίνουν και οι ιατροί θα το αναγνωρίσουν».

Μια απλή ενημέρωση από το ρεπορτάζ στον ευαίσθητο χώρο της υγείας θα προστάτευε τον αρχηγό της από το κατά σειρά τρίτο και γενικευμένο ολίσθημα περί δήθεν «διάλυσης του ΕΣΥ», το οποίο ο κύριος Κασσελάκης επαναλαμβάνει με ασύγγνωστη ελαφρότητα. «Όσον αφορά στην «διάλυση του ΕΣΥ» σας ενημερώνω ότι αυτή την στιγμή εκτελούμε ταυτοχρόνως το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυσή του, δαπανώντας άνω των 500.000.000€ και το μεγαλύτερο ετήσιο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με 6.500 μόνιμες θέσεις. Είναι οξύμωρο να κάνουμε αυτά και ταυτοχρόνως να διαλύουμε και μάλιστα με δόλο το ΕΣΥ. Ως προς το ΕΚΑΒ φέτος εκτελείται το πρόγραμμα «Αιγίς» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αγορά 250 νέων ασθενοφόρων δηλαδή το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου του ΕΚΑΒ που έχει γίνει ποτέ».

αι ακόμη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επαναλαμβάνει τα πολακικής υφής «επιχειρήματα» όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία και τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην πατρίδα μας. Ο Κασσελάκης αδυνατεί να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διεξαγωγή του τελικού στη χώρα μας αποτελεί μια ζωντανή διαφήμιση για την Ελλάδα, η οποία, από την πλευρά της, πρέπει να φανεί αντάξια των διεθνών υποχρεώσεών της. Και είναι αυτονόητο, από την άποψη αυτή, ότι η Ελλάδα οφείλει, ως διοργανώτρια χώρα, να έχει όχι ένα, αλλά τρία διαθέσιμα νοσοκομεία, διαφορετικού μεγέθους, για τους ξένους παράγοντες, που θα τιμήσουν, με την παρουσία τους, την πατρίδα μας στον τελικό του Conference Cup. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, «το Υπουργείο Υγείας είχε αναλάβει αυτή την υποχρέωση την οποία και εκπληρώνουμε». Τα υπόλοιπα περί δήθεν «ελιτιστικής χρήσης» του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι λαϊκισμός μέγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άδωνης Γεωργιάδης απαντά σε δημοσίευμα για τα νοσοκομεία Παίδων

Γεωργιάδης: Μετά τις ευρωκλογές ίδια θα είναι η κυβέρνηση – Κρίνεται όμως η κυβερνησιμότητα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας