2:15 Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άδωνις: «Παρά τη φήμη που με ακολουθεί, εδώ δεν θα μιλάω πολύ»

Άδωνις: «Παρά τη φήμη που με ακολουθεί, εδώ δεν θα μιλάω πολύ»

Για κοινή προσπάθεια πάνω από ιδεολογικές διαφορές, για να ανακάμψει σύντομα η χώρα, έκανε λόγο, ο κ. Άδωνις Γεωγιάδης, παραλαμβάνοντας τα ηνία του υπουργείου Υγείας.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, το έργο της κυβέρνησης θα είναι δύσκολο καθώς οι υπουργοί θα πρέπει να συγκεράσουν τη δημοσιονομική προσαρμογή με το ύψιστο αγαθό, την υγεία.

Ο νέος υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει «κανενός είδους αιφνιδιασμός, σε κανένα επίπεδο», ενώ τόνισε ότι σκοπεύει να έχει τακτική επαφή με όλα τα κόμματα, ακόμη και με τη ΔΗΜΑΡ.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πώς εκτιμά την προσπάθεια της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς, «συνέβαλε στο να φθάσει η χώρα στο σημείο που είναι σήμερα».

«Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για το καλό της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε ότι ο ίδιος θα κριθεί από τα έργα του.

«Παρά τη φήμη που με ακολουθεί, δεν θα έχω πολλά λόγια. Εδώ θα κριθώ από τα έργα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι μια φορά την εβδομάδα θα έχει επαφή με δημοσιογράφους τους οποίους και θα ενημερώνει, «για να μην βρεθεί ποτέ η κοινωνία αιφνιδιασμένη».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό που τον επέλεξε για το υπουργείο Υγείας και που του έδωσε «δύο εξαιρετικούς συνεργάτες».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

            

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας