1:13 Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Αυτό είναι το μυστικό υπερόπλο της Τροχαίας (video)

Αυτό είναι το μυστικό υπερόπλο της Τροχαίας (video)

Την έχουμε δει σε καταδιώξεις της Τροχαίας. Έχει μοτέρ 1,3 λίτρων και παραμένει μια από τις ισχυρότερες και εμβληματικότερες μηχανές όλων των εποχών. Η Suzuki GSX 1300R Hayabusa είναι το μυστικό υπερόπλο σε κάθε απαιτητική καταδίωξη.

Λιγοστές είναι οι εμφανίσεις της Suzuki Hayabusa που διαθέτει η Τροχαία στο δυναμικό. Ωστόσο αποτελεί το φόβο και τον τρόμο των κοντράκηδων, καθώς είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεφύγει κάποιος σε ενδεχόμενη καταδίωξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η επιστράτευσή της γίνεται – συνήθως – σε περιπτώσεις μπλόκων που γίνονται στην Παραλιακή Οδό και γενικότερα στα Νότια Προάστια.

Και αυτό γιατί η καταγεγραμμένη εμπειρία έχει δείξει πως αναπτύσσονται ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες και τα οχήματα που εμπλέκονται είναι τις περισσότερες φορές υψηλής ιπποδύναμης.

Από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η εν λόγω Suzuki GSX 1300R Hayabusa της Τροχαίας αφορά την πρώτη γενιά του μοντέλου, με ισχύ 173 ίππων, η οποία μπορεί έχει τελική ταχύτητα πάνω από 300 χλμ./ώρα. Σημειώνουμε πως στις επόμενες δύο γενιές του ιαπωνικού μοντέλου που ακολούθησαν, η ισχύς του 1.300άρη τετρακύλινδρου μοτέρ ανέβηκε στα 200 άλογα και έτσι, η Hayabusa παραμένει μια από τις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες στην αγορά.

Στο παρακάτω βίντεο, η Hayabusa της Τροχαίας φαίνεται να συμμετέχει σε καταδίωξη, όπως μετέδωσε το Star Channel σε ρεπορτάζ του συναδέλφου Βαγγέλη Γκούμα.

Πιωμένος; Πρόστιμο ακόμα και αν στέκεσαι δίπλα στο αυτοκίνητό σου!

Πηγή: carandmotor.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας