2:19 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Αγιος Δημήτριος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε για να εκφοβίσει διαρρήκτες

Αγιος Δημήτριος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε για να εκφοβίσει διαρρήκτες

Αγιος Δημήτριος: Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/11) σε μία ήσυχη γειτονιά στον Αγιο Δημήτριο, καθώς αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό διαρρηκτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός, ο οποίος είναι και κάτοικος της περιοχής, αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις ατόμων στην είσοδο φαρμακείου που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Από το μπαλκόνι του έβαλε τις φωνές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα για να τραπούν σε φυγή οι επίδοξοι εισβολείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την πτώση της βολίδας προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο. Το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/11) σε μία ήσυχη γειτονιά στον Αγιο Δημήτριο, καθώς αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό διαρρηκτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός, ο οποίος είναι και κάτοικος της περιοχής, αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις ατόμων στην είσοδο φαρμακείου που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Από το μπαλκόνι του έβαλε τις φωνές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά στον αέρα για να τραπούν σε φυγή οι επίδοξοι εισβολείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την πτώση της βολίδας προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο. Το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας