2:27 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Άγιος Δημήτριος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την συμπλοκή των νεαρών με τους δύο τραυματίες 15χρονους

Άγιος Δημήτριος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την συμπλοκή των νεαρών με τους δύο τραυματίες 15χρονους

Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία προκαλεί η αγριότητα των νεαρών που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Νέο προβληματισμό για την νεανική παραβατικότητα έχει προκαλέσει το περιστατικό με τη συμπλοκή νεαρών στον Άγιο Δημήτριο που οδήγησε στον τραυματισμό δύο 15χρονων με την αστυνομία να προχωρά σε πέντε συλλήψεις.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, μάλιστα, έχει αποτυπωθεί η αγριότητα των νεαρών που συνεπλάκησαν κρατώντας ακόμα και κατσαβίδια και γκλοπ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμπλοκή σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 274 στον Άγιο Δημήτριο με συνολικά 20 νεαρούς να συμμετέχουν σε αυτή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πέντε από τους εμπλεκόμενους επιτέθηκαν με αγριότητα στους δύο 15χρονους. Τον έναν τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα κατσαβίδι) στο μηρό, στα πλευρά και στον αγκώνα και τον δεύτερο τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι με κλομπ. Οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 10 ράμματα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν τελικά σε πέντε συλλήψεις (17χρονων και 18χρονων), ενώ κατάσχεσαν ένα κατσαβίδι 23 εκατοστών.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας