22:56 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο Διαφάνι - Έγινε ο γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως!

Άγριες Μέλισσες: Happy end με ματωμένο Διαφάνι - Έγινε ο γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως!

Τα πρώτα στιγμιότυπα. Επιτέλους θα έχουμε happy end μεταξύ Δρόσως και Κωνσταντή. Οι χαρές επισκιάζονται με την απόδραση του Ακύλα που σπέρνει τρόμο και πανικό.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες για το τέλος της σειράς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Πριν ετοιμαστούμε να ζήσουμε την γέννηση του παιδιού της Ελένης και του Λάμπρου, έρχονται χαρές στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες.

Λίγη λιακάδα πριν την μεγάλη καταιγίδα, αφού θα έχουμε απόδραση του Ακύλα με καταιγιστικές εξελίξεις στην συνέχεια.

 

Happy end με ματωμένο Διαφάνι

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη χαρά στο χωριό, πριν βιώσουμε την χαρά της γέννησης του παιδιού της Ελένης. Παράλληλα όμως με το τρικούβερτο γλέντι, υπάρχει ο μεγάλος εφιάλτης του Ακύλα, που βρίσκει τρόπο να αποδράσει από τη φυλακή και απειλεί με όλεθρο. Στο Διαφάνι θα σημάνει συναγερμός. Ο Μεγαρίτης ωστόσο θα αρχίσει από τα του οίκου του, πριν στραφεί στις αδελφές Σταμίρη. Θέλει να τιμωρήσει την Ζωή μετά και την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του. Αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Θα έχουμε ωστόσο απώλειες. Και όχι μόνο από τους κακούς της ιστορίας μας.

Ο Λάμπρος ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα εναντίον του Δούκα. Τον κατηγορεί ευθέως για τον θάνατο του αδελφού του και του πατέρα του. Και δεν αργεί το θερμό επεισόδιο μεταξύ τους.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας