14:41 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άγριο περιστατικό, με δημοσιογράφο της «ΜΠΑΜ» έξω από τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο

Άγριο περιστατικό, με δημοσιογράφο της «ΜΠΑΜ» έξω από τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο

Άγριο περιστατικό έξω από τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο! Στα πλαίσια του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ Νίκος Νικολετάκης μετέβη στο Σούνιο προκειμένου να καλύψει το θέμα που του είχε ανατεθεί.  Ξαφνικά βρέθηκε όμηρος των μελών της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι άρχισαν να τον ρωτούν πως βρέθηκε εκεί, από ποιο δρόμο πήγε και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις.

Επίσης του ζήτησαν να δείξει, μέχρι στιγμής εθελοντικά, τι φωτογραφίες έχει τραβήξει και δεν του επέτρεπαν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από την περιοχή, και να συνεχίσει το ρεπορτάζ του! Οι αστυνομικοί-φρουροί του πρώην πρωθυπουργού, δεν είχαν κανένα δικαίωμα να προβούν σε αυτές τις ενέργειες από τη στιγμή που ο δημοσιογράφος δεν είχε καταπατήσει ιδιωτική περιουσία αλλά έκανε τη δουλειά του ευρισκόμενος σε δημόσια έκταση γης.

Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα από την πλευρά του ρεπόρτερ και συνεννοήσεων των αστυνομικών του επέτρεψαν να αποχωρήσει από την περιοχή και να συνεχίσει την εργασία του.

Προφανώς η ασφάλεια του κ. Τσίπρα και ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και ουδείς μπορεί να εμποδίσει να επιτελέσει ένας δημοσιογράφος το έργο του τη στιγμή που δεν παραβαίνει κανένα απολύτως νόμο.  Εκτός και αν στην βίλα του Αλέξη Τσίπρα έχει επιβληθεί απαγόρευση … πτήσεων στον εναέριο χώρο του ή πρόσβασης σε ακτίνα χιλιομέτρων… Ούτε το …Πεντάγωνο να ήταν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ για σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο: “Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!”

Τι απαντά (με έγγραφα) ο Αλέξης Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας