5:05 Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αρνητικός στον κορωνοϊό - Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αρνητικός στον κορωνοϊό - Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

Αρνητικός ήταν στο κορωνοϊό ο Άκης Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με τα τεστ, παρόλα αυτά θα παραμείνει στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για τρεις ημέρες προκειμένου να λάβει ενδοφλέβια αντιβίωση.

Ο πρώην υπουργός πήγε στο νοσοκομείο εξ αιτίας μίας επιπλοκής που παρουσιάστηκε στην ούτως ή άλλως επιβαρυμένη υγεία του. Το πρόβλημα εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης, αλλά μέσα από τη χορήγηση φαρμάκων και ηλεκτρολυτών ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρουσίασε βελτίωση. Επειδή, όμως, πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία, έκριναν από κοινού με τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη ότι θα ήταν καλύτερα να επισκεφτούν το Σισμανόγλειο, ώστε να τους χορηγηθεί ενδοφλέβια η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

Δήλωση για την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εξέδωσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου:

«Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αλήθεια για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου και τα αποτελέσματα για τον Covid

Εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας