23:16 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Ακρίβεια: Εισβολή 20 ατόμων σε πασίγνωστο σουπερ μαρκετ - Γέμισαν τα καρότσια με προϊοντα που μοίρασαν αργότερα σε λαϊκή αγορά

Ακρίβεια: Εισβολή 20 ατόμων σε πασίγνωστο σουπερ μαρκετ - Γέμισαν τα καρότσια  με προϊοντα που μοίρασαν αργότερα σε λαϊκή αγορά

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων που πιθανολογείται ότι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εισέβαλλαν στο κατάστημα που βρίσκεται  στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Κεφαλληνίας στην Πάτρα, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Στη συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις προχώρησαν προς τα ράφια και αφαίρεσαν διάφορα είδη, τα οποία έβαλαν μέσα σε καλάθια. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έμειναν μέσα στο μαγαζί για πολύ ώρα. Η…«παρέμβασή» τους ήταν ιδιαίτερα σύντομη. Όταν βγήκαν από το κατάστημα, φέρεται να κινήθηκαν προς σημείο όπου γίνεται λαϊκή αγορά.Όπως έγινε γνωστό, όση ώρα παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος, απαγόρευαν στους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο.

Προηγουμένως, είχαν φροντίσει να πετάξουν έξω από το χώρο τρικάκια στα οποία ήθελαν να περάσουν το μήνυμά τους που έχει να κάνει με το κόστος ζωής και την ακρίβεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα είδη που αφαίρεσαν τα διένειμαν σε πελάτες της λαϊκής αγοράς, ως άλλοι «Ρομπέν των Δασών»,  γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η κίνησή τους είχε, κατά τους ίδιους, ακτιβιστικά χαρακτηριστικά ενάντια στην ακρίβεια.

Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για την αναζήτηση των συγκεκριμένων ατόμων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας