13:43 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων - Πώς θα λειτουργήσει το μετρό

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων - Πώς θα λειτουργήσει το μετρό

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Η Αστυνομία έχει λάβει μία σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο των 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

έτρα αντίστοιχα με εκείνα κατά τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει λάβει για σήμερα η αστυνομία, που συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και έχουν προγραμματιστεί σειρά συγκεντρώσεων-πορειών στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη: «Αστακός» η Αθήνα για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Από την τροχαία, έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, περίπου 4.000 αστυνομικοί και τρεις αίαντες θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνα ενώ εκτός από τους άντρες της αστυνομίας έχουν επιστρατευτεί ελικόπτερα και drones.

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»

Κλειστός θα είναι από τις 10:30 ο σταθμός του μετρό στο «Πανεπιστήμιο» με εντολή της Αστυνομίας λόγω των εκδηλώσεων. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας