16:29 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι γελοία αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» είπε η Πηγή Δεβετζή - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε

Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι γελοία αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» είπε η Πηγή Δεβετζή - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε

Γιώργος Λιάγκας: “Δεν μπορεί να μην δώσει σημασία. Κατηγορείται για κακούργημα”

«Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από την Ελένη Χρονοπούλου, είναι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας. Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη βρίσκεται η καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, χαρακτηρίζοντας γελοία τα όσα ακούγονται.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε για τον Αλέξη Γεωργούλη«Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

Μάλιστα, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο».

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας