21:51 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Αλέξης Τσίπρας από ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές στην Αθήνα» δήλωσε μετά ενημέρωση που του έκανε ο Χρήστος Ράμμος

Αλέξης Τσίπρας από ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές στην Αθήνα» δήλωσε μετά ενημέρωση που του έκανε ο Χρήστος Ράμμος

Με μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας εξήλθε από την ΑΔΑΕ μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο.

«Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη δικαστές στην Αθήνα. Το φως νίκησε το σκοτάδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μετέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ούτως ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ούτως ώστε να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη του Euractiv σχετικά με αίτημα που αναμένεται να κατατεθεί από τις Βρυξέλλες προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για της προστασία της Αρχής αλλά και του προέδρου της, ούτως ώστε να βγουν στο «φως» τα πορίσματα των ελέγχων.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας