11:20 Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Αλέξης Τσίπρας: Σημαντικός, αναπτυξιακός πόλος η ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη

Αλέξης Τσίπρας: Σημαντικός, αναπτυξιακός πόλος  η ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη

Σημαντικό και ελπιδοφόρο χαρακτήρισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, το γεγονός ότι οι εκθέτες βρίσκονται στην 85η ΔΕΘ και ο πολιτικός κόσμος συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Έκθεση. Κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, εξέφρασε τη χαρά του που ξαναβρίσκεται στη ΔΕΘ και σημείωσε πως το κρίσιμο ήταν η επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας. Τόνισε δε πως η Έκθεση συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό, αναπτυξιακό πόλο για τη Θεσσαλονίκη και ένα σημαντικό γεγονός για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το πρότζεκτ της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου προχωρά, σημειώνοντας μάλιστα πως εμμένει και ως πολεοδόμος στην άποψη ότι η Έκθεση αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας της πόλης. Έδωσε δε έμφαση στο να έχουν τα σχέδια της ανάπλασης τη βέλτιστη δυνατή απόδοση σε χώρους πρασίνου, που θα αξιοποιούνται από τους πολίτες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για την 85η ΔΕΘ, σημειώνοντας πως το σημαντικό ήταν να ξεκινήσει, παρά τις δυσκολίες, και να δοθεί ένα μήνυμα ότι οργανώνουμε τη ζωή μας όπως παλιά.

Αναφερόμενος στο πρότζεκτ της ανάπλασης ο κ. Τζήκας τόνισε πως, παρά τη δύσκολη διετία, η ΔΕΘ-Helexpo το κράτησε ζωντανό και παρουσίασε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τη σχεδιαστική πρόταση που έλαβε το πρώτο βραβείο.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στην 85η ΔΕΘ.

Διαβάστε ακόμη

Τι πρόκειται να εξαγγείλει στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας;

Αλ.Τσίπρας-ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη – Η χώρα χρειάζεται μια νέα Κοινωνική Συμφωνία

Ροή Ειδήσεων

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας