12:52 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Αλήθειες με την Ζήνα: Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη όπως την αποκάλυψε η ΜΠΑΜ (Βίντεο)

Αλήθειες με την Ζήνα: Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη όπως την αποκάλυψε η ΜΠΑΜ (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΠΑΜ της Κυριακής που δημοσίευσε την 10.000 λέξεων απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, παρουσιάστηκε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με την Ζήνα”. Εκεί ο Πέτρος Κουσουλός περιέγραψε αναλυτικά τις θέσεις του ηθοποίου σε όσα καταγγέλλονται εναντίον και τον έχουν οδηγήσει στην προφυλάκιση.

Τη δική του αλήθεια, η οποία απέχει παρασάγγας από τις ειδεχθείς κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το αδίκημα του βιασμού (το 2008) και δύο απόπειρες βιασμού (το 2010 και το 2014), αποκαλύπτει ο Πέτρος Φιλιππίδης!

∆ύο μήνες σχεδόν μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, συγκάτοικος πλέον του ∆ημήτρη Λιγνάδη, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για τη «σχέση» του με τις τρεις καταγγέλλουσες. Μέσω του πολυσέλιδου απολογητικού υπομνήματος, το οποίο αποκαλύπτει στο σύνολό του η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», ο Φιλιππίδης «ξεσπά» κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, ενώ αναφέρεται με λεπτομέρειες τόσο στη γνωριμία του με καθεμία από τις τρεις γυναίκες όσο και στη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας