17:56 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Αλλαγή ζωδίου (και) αλλαγή τοπίου, μπήκαμε στον Σκορπιό (25 έως 31/10)

Αλλαγή ζωδίου (και) αλλαγή τοπίου, μπήκαμε στον Σκορπιό (25 έως 31/10)

Έχουμε μπροστά μας την τελευταία ευθεία για να τελειώσει ο Οκτώβριος. Ο Ερμής και ο Δίας έχουν γυρίσει ορθόδρομοι από τις 18 αλλά και η υπό σκιά του Ερμή μας αφήνει τελειωτικά στις 2 Νοεμβρίου. Τα τρία… τερατάκια, ο Κρόνος ο Πλούτων και ο Δίας, έρχονται όλοι μαζί ορθόδρομοι μετά από μήνες.

Από την Ευτυχία Αθανασίου*

Οι αδυναμίες, οι καθυστερήσεις και οι επιστροφές του παρελθόντος σταματούν εδώ! Τώρα πλέον οι πλανήτες ανακτούν τη χαμένη τους δύναμη. Μόνο ο Ουρανός μπερδεύει την οικονομία, χωρίς να μας δίνει τελειωτικές αλλαγές και εξελίξεις. Ο Άρης μπαίνει κυβερνήτης στον Σκορπιό επιτέλους στις 31 και ο Ήλιος από τις 23 του μηνός. Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά!

Κριός: Ο Άρης με… συμμαχίες

Κάτι ασυνήθιστο για τα κριάρια, προβλέπεται να πάρουν δύναμη για να κλαδέψουν λίγο με πόλεμο φθοράς τους αντιπάλους που έχουν τώρα τελευταία εμφανιστεί. Η λίμπιντο βάζει φωτιά στο κρεβάτι σας! Τα χρήματα του συντρόφου ίσως γίνουν αιτία έριδας. Make love, not war. Υποχρεώσεις και ευθύνες σε ομαδικά projects. Και… αχνιστό παραδάκι ετοιμάζεται για εσάς με την εισαγωγή του Νοέμβρη. Οικονομική βοήθεια ή επενδύσεις. Από το μεγάλο «μπαμ» της 22 ακόμα το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, κρατήστε χαμηλούς τόνους…

Ταύρος: Αλλαγές και  συγκρούσεις

Την πολλή εργασία διαδέχεται η ένταση και στον γάμο σας, ενώ οι πελάτες σας δεν ικανοποιούνται εύκολα. Αποχωρήσεις επαγγελματικών συνεργασιών και ανεξήγητες απώλειες. Ζήλιες και πάθος γύρω στις 30 του μηνός. Μια εξαπάτηση στο εργασιακό σας περιβάλλον ή από φιλικό πρόσωπο. Τα ερωτικά σας είναι ακόμα λίγο έξω από τα συνηθισμένα και αλλοπρόσαλλα θα έλεγα. Δεν θέλετε να κατασταλάξετε σε κάτι νέο, καθώς μόλις κλείσατε τους λογαριασμούς σας με κάτι από το παρελθόν. Ανατροπή ενός ατόμου από τη θέση του προϊσταμένου. Κλείσιμο ενός κύκλου…

Δίδυμοι: Δεν βρίσκετε ησυχία πουθενά

Κινητικότητα και πιθανή μετακόμιση μέσα στο σπίτι ή μια πολύ καλή εκκαθάριση. Δεν βρίσκετε ησυχία πουθενά. Ερωτευμένοι ακόμα, αλλά μάλλον αναφαίνεται μια ρουτίνα και επιστροφή στην πραγματικότητα. Η σεξουαλική σας ζωή γίνεται πιο πικάντικη. Το παρασκήνιο να το προσέχετε λιγάκι και για καιρό ακόμα. Αποκάλυψη ενός μυστικού. Ξεκολλάνε επιτέλους οι καθυστερήσεις και οι ασυνεννοησίες, ενώ βρίσκετε πράγματα που είχατε χάσει. Όλα πάνε καλυτέρα.

Καρκίνος:  Έρωτας  εν όψει…

Έχετε δραστηριοποιηθεί τώρα τελευταία σε σεμινάρια και επιμορφωτικές εργασίες. Τα αδέλφια σας μοιράζονται χρόνο μαζί σας και γενικά νιώθετε καλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Βελτίωση στον γάμο και στις σοβαρές σχέσεις σας. Καταπίεση που σταδιακά ελαφραίνει από τους πελάτες και τους συνέταιρους σας ή το αφεντικό σας σας έχει γίνει στενός κορσές. Το ίδιο και η Εφορία. Μια πιο φιλοσοφική διάθεση σάς πιάνει με το φθινόπωρο αυτό. Κάποιοι που είναι έτοιμοι -και… διαθέσιμοι- θα ζήσουν έναν εξιδανικευμένο έρωτα.

Λέων: Ο σύντροφος  σάς δυσκολεύει

Το πελατολόγιο σάς αγχώνει να είστε τυπικοί, αφού τώρα ξαφνικά οι διορίες πιέζουν. Δημιουργική και καλλιτεχνική φάση, τύχη και υποχρεώσεις από το έτερον ήμισύ σας. Όλα μπορούν να βελτιωθούν αλλάζοντας ό,τι δεν κάνετε εσείς καλά. Ερωτισμός και ποίηση μαζί. Αν δεν σας ενοχλεί ότι ο εραστής σας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, τότε όλα μέλι – γάλα. Τα οικονομικά σας είναι καλά και έχετε πολλή δράση. Είστε σε καλύτερη φάση. Το σπίτι σας είναι χώρος για παρέες, φίλους και παιχνίδια, οπότε και ξεκουράζεστε. Ερωτικά μήπως γκρινιάζετε και θέλετε τη μαμά σας; Ενηλικιωθείτε…

Παρθένος: Επιτέλους το πορτοφόλι γεμίζει…

Επιτέλους έρχονται αυτά που σας είχαν υποσχεθεί ή σας τα είχαν δανικά και αγύριστα. Θα στρώσουν τα εισοδήματα γιατί τόσο καιρό κλείνατε τρύπες ή πληρώνατε αμαρτίες του παρελθόντος. Πολλή εργασία με ένταση και έναν θυμό που δεν λέει να σκάσει ακόμα. Το σπιτάκι σας είναι το άσυλό σας. Ενώ έχετε βαριά σκιά και δεν θέλετε πολλά πολλά. Μόνον ο σύντροφός σας καταλαβαίνει, σε ρόλο οσιομάρτυρα, αλλά μην το… παρατραβάτε γιατί ο άγιος μπορεί να γίνει άγριος. Ίσως θέλετε μια αλλαγή να σπάσει η ρουτίνα. Δυσκολίες με μια δικαστική υπόθεση.

Ζυγός: Νέες ευκαιρίες

Δράση, άσκηση, κίνηση, ταξίδια και αποστάσεις, αλλά και ξαφνική οικονομική βελτίωση. Κρυώνουν τα σεξουαλικά σας ή βρίσκετε καινούργιο ταίρι για το σπορ αυτό. Ο γάμος, οι συνεργασίες σας και οι πελατειακές σας σχέσεις θέλουν προσοχή και φροντίδα για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο μέλλον. Μια δύσκολη νομική υπόθεση ή ένα διαζύγιο ακόμα θα σας ταλανίζει. Το σπίτι σας παίρνει αξία. Μήπως να πουλούσατε τώρα κάποιο ακίνητο; Οικονομική βελτίωση σημαντική, που σας αλλάζει την ψυχολογία. Νέα ευκαιρία.

Σκορπιός: Αλλαγές σε γάμο και συνεργάτες

Οι νεότεροι αλλάζετε πλάνο ζωής, ενώ σκέπτεστε μια πιθανή εγκυμοσύνη. Στην πατρική οικογένεια κάποιες αλλαγές δεν είναι ευχάριστες. Ξοδεύετε και το ρίχνετε έξω λόγω ενός έρωτα. Έχετε μεγάλη αισιοδοξία σε αυτό τον τομέα, καθώς κάτι καλό φαίνεται να υπάρχει στη ζωή σας. Ο σταθερός σύντροφός σας φέρνει αλλαγές και το πρόγραμμά σας ανατρέπεται χωρίς να σας αρέσει αυτό καθόλου. Το ίδιο και οι πελάτες σας αλλάζουν το πρόγραμμα. Έχετε τον νου σας στους γνωστούς σαμποτέρ από τους οποίους ξέρετε τι να περιμένετε. Προσοχή στην επικοινωνία σας.

Τοξότης: Η ευγένεια θα σας σώσει

Ομορφαίνετε και σας βρίσκει ο έρωτας. Κρίμα που νιώθετε οικονομικές πιέσεις. Θα ανταμειφθείτε μέσα στους επομένους μήνες, υπομονή! Κάτι οικονομικό και επιμορφωτικό συνάμα σας τρώει χρόνο και χρήμα. Ιδανικά θα περνάτε στο σπιτάκι σας και θα ηρεμούν τα νευρά σας αν έχετε ησυχία. Μάθετε να μην κάνετε εκφραστικά παραπατήματα, γιατί ίσως γίνουν αιτία για ρήξεις. Την αλήθεια τη λέμε και με πιο μαλακό τρόπο. Γίνετε πιο απλοί και διαλέξτε τον εύκολο δρόμο.

Αιγόκερως: Θερίζετε θύελλες…

Δεν θα βρείτε άκρη με τη σύγκρουση. Καλύτερα να στήσετε μια μηχανή να δουλεύει για εσάς χωρίς να στρέφονται τα ματιά πάνω σας. Ο ήλιος στον Σκορπιό σας βοηθάει να το κάνετε κρυφά αυτό βγαίνοντας από τη δύσκολη θέση. Οικονομικά θα πληρώσετε για κάποιον που αγαπάτε, αλλά θα έχετε και βοήθεια και το έλεος του Θεού. Πάρα τις αντιξοότητες θα έχετε κέφι. Διορθώστε την επικοινωνία που δεν είναι το φόρτε σας. Δυσκολίες σε θέματα υγείας και εργασιακά. Ανορθόδοξες λύσεις και συμπεριφορές. Ίσως ένα παιδί ή κατοικίδιο σάς ταλαιπωρήσει λίγο.

Υδροχόος: Οι ταλαιπωρίες διευθετούνται

Ελάτε, τον φάγατε τον γάιδαρο που λέει ο… λόγος. Υποχρεώσεις, κούραση και λίγο ευαίσθητη η υγεία κάποιων. Άλλοι πήραν κιλά, άλλοι τα έχασαν. Αλλαγές στο σώμα και σκαμπανεβάσματα. Πνευματική ανάταση και ελπίδα γεννιούνται μέσα σας καθώς ανανεώνεστε σταδιακά. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν και τα όνειρά σας «ανθίζουν». Σύντομα τα θέματα καριέρας θα μπουν σε δράση! Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στα εκπαιδευτικά, τότε θα είστε απασχολημένοι και επιτέλους τσουλάνε τα πράγματα που είχαν κολλήσει. Η τύχη είναι πάλι με το μέρος σας…

Ιχθύς: Ο θεός Έρωτας τα γιατρεύει όλα

Μεγάλη φαντασία και έφεση σε επιστήμες και τέχνες. Ακόμα και στην τέχνη του έρωτα της θεραπείας. Νιώθετε ότι θέλετε να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφής. Κάντε το αν έτσι νιώθετε… Σύντομα θα ανοίξουν συνεργασίες και η οικονομική σας τύχη. Συναισθηματικά ίσως… γλείφετε τις πληγές ακόμα, αλλά και αυτό θα περάσει. Η οικογένεια και ένα ακίνητο σας δυσκολεύουν. Κάποιος φίλος θέλει ακόμα τη βοήθειά σας. Ερωτικά πάτε καλά. Σύντομα όμως θα φλερτάρετε με τον νόμο για κάτι παλιό που θα βγει στην επιφάνεια. Τύχη στα επαγγελματικά και καλό «περιβάλλον» για ανάπτυξη.

Σκορπιό* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε o ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» James Michael Tyler

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι πρώτες εικόνες από το after wedding γεύμα στον Πειραιά! (photos)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας