22:25 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Allou Fun Park: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά – Σώθηκαν από θαύμα

Allou Fun Park: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά – Σώθηκαν από θαύμα

Τα τρία από τα 4 παιδιά που τραυματίστηκαν στο Allou Fun Park, νοσηλεύονται ακόμη στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα, δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Η επιχείρηση, από την πλευρά της, επιμένει πως όλα λειτουργούσαν σωστά και ότι τα παιδιά είχαν σηκωθεί από τη θέση τους, κάτι που δεν προκύπτει από τις μαρτυρίες επισκεπτών αλλά και από την πλευρά των παιδιών.

Μια 21χρονη παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάσταση της υγείας της συνεχώς να βελτιώνεται. Το αγόρι, που τραυματίστηκε έχει υποστεί ρήξη σπλήνας, ενώ τα 2 άλλα άτομα, είναι ελαφρά τραυματισμένα.

Το λούνα παρκ, μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη και μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, το τρενάκι του τρόμου δεν λειτουργούσε, έως ότου εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

Η τελευταία ανακοίνωση της επιχείρησης

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Allou! Fun Park σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ.

Επιπρόσθετα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

Προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, να σημειωθεί ότι η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας