10:48 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Η "άλωση της Φτέλιας" δια χειρός Κονιόρδου

Η "άλωση της Φτέλιας" δια χειρός Κονιόρδου
  • Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου υπέγραψε την “άλωση της Φτέλιας”
  • Παραχώρησε την τελευταία ελεύθερη παραλία της Μυκόνου στους ιδιώτες που την… ορέγονται 
  • Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα την εκμεταλλευτεί το γερμανικό γκρουπ επενδυτών που διατηρούν το μπαρ “Σκορπιός”
  • Μία υπογραφή της ήταν αρκετή, αλλά τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη

 

Λίγες ώρες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο Αύγουστος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σταματά η επιχειρηματική βαναυσότητα κατά της Μυκόνου! Κι αν μόνο μία παραλία είχε μείνει ελεύθερη από ομπρέλες, ξαπλώστρες, πλωτές εξέδρες και παράκτιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ήρθε η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου να βάλει την υπογραφή της και να παραχωρήσει τον αιγιαλό της πανέμορφης παραλίας της Φτέλιας σε όποιον επιθυμεί να την “καταπατήσει”, για να χτίσει τη δική του καλοκαιρινή επιχείρηση.

Το eReportaz δημοσιοποιεί την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού με την υπογραφή της παραχώρησης και σας αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα πως ο Μυκονιάτης δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης που δραστηριοποιείται σε θέμα αυθαιρεσιών ετοιμάζεται να προβεί σε μήνυση κατά της υπουργού, όπως επίσης σας αποκαλύπτει πως πίσω από αυτή την “εν μία νυκτί” απόφαση και υπογραφή κρύβονται οι Γερμανοί επιχειρηματίες στους οποίους εδώ και κάποιους μήνες ανήκει ο Σκορπιός στην Παράγκα της Μυκόνου.

Δυστυχώς ότι κι αν πούμε είναι λίγο. Εδώ και δύο καλοκαίρια, με τον ελληνικό τουρισμό να ανθεί λόγω διάφορων συγκυριών, φαίνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πει “όχι”, ούτε να επιβάλει κάποιο σοβαρό πρόστιμο, σε αυτούς τους επιχειρηματίες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και την τελευταία παραλία της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας