5:57 Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άμεση παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ ζητάει το ΚΚΕ

Άμεση παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ ζητάει το ΚΚΕ
Την «άμεση παραίτηση» της Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων Αλεξίας Εβερτ για τις «κατάπτυστες δηλώσεις» που έκανε για “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” του ΚΚΕ ζητά ο Νίκος Σοφιανός μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξία Έβερτ: «Τρωκτικά και κατσαρίδες» οι διαδηλωτές


Δείχνοντας μάλλον τον οπτική του Δήμου Αθηναίων για την κοινωνική αλληλεγγύη, όντας η αρμόδια αντιδήμαρχος, σχολιάζοντας μια εικόνα από τις χθεσινές διαδηλώσεις με αποστάσεις η Αλεξία Έβερτ χαρακτήρισε «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές. Πρόκειται για την κόρη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και π. δημάρχου της Αθήνας, Μιλτιάδη Έβερτ.

Η αρθρογράφος των «Νέων» Π. Ραγκούσση ανέβασε μια φωτογραφία από τη χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ σημειώνοντας από πάνω «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» με την αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων να σχολιάζει «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

«Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ» απαντάει ο Νίκος Σοφιανός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίωξη στην Ελένη Ζαρούλια για διορισμό στη Βουλή με ψευδή στοιχεία


Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Σοφιανού:

«Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, με κατάπτυστες δηλώσεις, χαρακτήρισε “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” τα μέλη του ΚΚΕ , που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ. Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας