2:29 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Ανακοίνωση Λύτρα: Ποτέ δεν αρνήθηκε η σύζυγος μου να μου παραδώσει τα αντικείμενα!- Τα χρέη δημιουργήθηκαν πριν τη γνωρίσω

Ανακοίνωση Λύτρα: Ποτέ δεν αρνήθηκε η σύζυγος μου να μου παραδώσει τα αντικείμενα!- Τα χρέη δημιουργήθηκαν πριν τη γνωρίσω

Στην αντεπίθεση περνά ο πασίγνωστος ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας με ανακοίνωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Απόστολος Λύτρας διαψεύδει στην ανακοίνωσή του πως έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του για τα προσωπικά του αντικείμενα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως υπάρχει μια ανθρωποφαγία προς το πρόσωπό του με ψεύδη και ανακρίβειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες .

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ: Δικαστής και εισαγγελέας ελέγχονται όταν η κρίση τους παραβιάζει τα όρια

Ο Απόστολος Λύτρας ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας