16:16 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη σε σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια - Απειλούν την ανακρίτρια

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη σε σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια - Απειλούν την ανακρίτρια

Η ομάδα «Αντάρτες εκδίκησης» ανέλαβε με προκήρυξη σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την έκρηξη μηχανισμού, έξω από σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, στις 18 Μαρτίου του 2022.

Όπως υποστηρίζουν ο συγκεκριμένος αστυνομικός «ήταν επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ, στις 18/3/22, κατά τη μεταγωγή του συντρόφου μας Φώτη Τζιώτζη στην ανακρίτρια, μετά τη σύλληψή του για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος μπάτσος, μετά την περιπέτεια με την απόπειρα αρπαγής του όπλου του από τον σύντροφο που συνέβη έξω από τα γραφείο της ανακρίτριας, έτρεξε να καταθέσει εις βάρος του συντρόφου με αποτέλεσμα να τον επιβαρύνει με επιπλέον κατηγορίες».

Παράλληλα απειλούν και την ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση για την οποία αναφέρουν: «Ιλίσια. Θάλεια Γ. Κυριακίδη, ανακρίτρια. Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Αναρχικοί οι δράστες

Ανάληψη ευθύνης για την αφίσα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

 

Πηγή: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας