23:10 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Αναμενόμενη εξέλιξη: Ο Άρειος Πάγος  αναίρεσε το βούλευμα για  τη «συμμορία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναμενόμενη εξέλιξη: Ο Άρειος Πάγος  αναίρεσε το βούλευμα για  τη «συμμορία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο
  • Αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος που αφορά την υπόθεση των στημένων αγώνων κατέθεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιωτης
  • Τάσσεται, μάλιστα, υπέρ του αρχικού κατηγορητηρίου της υπόθεσης, άρα η «σύσταση συμμορίας» ίσως μετατραπεί πάλι σε «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης»
  • Η τύχη της υπόθεσης θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από το Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου

Ο Χ. Βουρλιώτης τάσσεται υπέρ του αρχικού κατηγορητηρίου που υπήρχε στην δικογραφία της υπόθεσης και οι εμπλεκόμενοι είναι αντιμέτωποι ξανά με κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα για τις οποίες θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους στο Δικαστήριο.

Η τύχη της υπόθεσης θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από το Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο ουδέποτε στο παρελθόν έχει απορρίψει αίτηση αναίρεσης, ασκούμενη από Εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Ιουνίου, σε μία από τις τελευταίες παρόμοιες υποθέσεις, ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης είχε ασκήσει αίτηση αναίρεσης στο βούλευμα για τη δίωξη Τροϊκανών του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία έγινε ασφαλώς δεκτή. Αν γίνει δεκτή η αναίρεση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο κουβαλώντας τέσσερα κακουργήματα ενώ και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα κατηγορηθούν ως επικεφαλής ή συμμετέχοντες σε «Εγκληματική Οργάνωση» κι όχι «Συμμορία» όπως ήλπιζαν μέχρι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας