16:00 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ

Eπίσημα ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέχιση της συνεργασίας του Σπύρου Παπαδόπουλου και του ΣΚΑΪ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Μάλιστα, το νέο συμβόλαιο του ηθοποιού και οικοδεσπότη της μουσικής εκπομπής με το κανάλι του Φαλήρου έχει διετή διάρκεια.

«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια. Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών. Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ. Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας