11:51 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης - Ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης - Ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο

Για την Παρασκευή (11/6) στις 9 το πρωί αναβλήθηκε από το δικαστήριο της Φλώρινας η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την επίθεση με τσεκούρι η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Ιουλίο στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν 45χρονος άντρας εισέβαλε στην εφορία και άρχισε να χτυπά υπαλλήλους που εργαζόταν στο τμήμα Εισοδήματος.

Αιτία της αναβολής της δίκης η οποία θα διεξαχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο. Τελικά συνήγορος υπεράσπισης ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος από την περιοχή, ο οποίος ζήτησε χρόνο προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να χαράξει την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι από τα χτυπήματα του δράστη με τσεκούρι, ο 56χρονος Πέτρος Ξανθόπουλος υπέκυψε τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ άλλοι τρεις χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο 45χρονος άνδρας αφοπλίστηκε χάρη στην επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Γιάννη Ποδιώτη, και τη συνδρομή δύο υπαλλήλων, του Παναγιώτη Παρίση και της Αλεξάνδρας Μπάτση.

πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας