22:13 Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ

Tην αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ – ΑΕΚ, προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή (14/2, 17:15) αποφάσισε ο διαιτητής Eυστάθιος Γκορτσίλας και συντάσσεται το φύλλο αγώνα. Η πυκνή χιονόπτωση στη Λάρισα είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί με αρκετό χιόνι ο αγωνιστικός χώρος του «Αλκαζάρ».

Ζήσε την κορυφαία στοιχηματική εμπειρία στον Stoiximan!

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσε ενώπιον του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας «για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά».

Ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, τόνισε πως ήδη το χιόνι έχει αρχίσει να λιώνει στο γήπεδο, ενώ έχουν και τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας αύριο Δευτέρα (15/2). «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ», ανέφερε.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής:

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θελουμε να κατατεθεί η θέση μας: «Για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά».  Και επίσης «πως το πρωί ο υπευθύνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι οκ».
Ο εκπρόσωπος της Λάρισας κ. Χριστακοπουλος απάντησε ότι «με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ».

Όλα αυτά σε πολύ ήρεμο κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές με τον Δημητριαδη να λέει ότι «εμείς αυτό που θελουμε είναι έστω και αύριο να παίξουμε».  Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ ο αγώνας πάει για αύριο την ίδια ώρα (17:15), εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ η αναμέτρηση AEΛ-ΑΕΚ της 22ης αγωνιστικής θα μεταφερθεί για τη Δευτέρα την ίδια ώρα, δηλαδή στις 17:15. Την τελική απόφαση για το αν εν τέλει θα διεξαχθεί αύριο ή αν θα μεταφερθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία θα την πάρει η Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2022 μπαίνει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, λέει ο Γ. Βούρος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας