22:58 Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ανδρέας Φουστάνος για νεκρή κομμώτρια από την Πάτρα: «Η λιποαναρρόφηση είναι σοβαρή επέμβαση»

Ανδρέας Φουστάνος για νεκρή κομμώτρια από την Πάτρα: «Η λιποαναρρόφηση είναι σοβαρή επέμβαση»

Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην Πάτρα υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας, σε ιδιωτικό κέντρο στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα λιποαναρρόφηση και βρέθηκε να χάνει τη ζωή της εντελώς αναπάντεχα λίγες ώρες.

Για με τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθούνται σε μία επέμβαση λιποαναρρόφησης, μίλησε ο πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, με αφορμή τον τραγικό θάνατο της 57χρονης κομμώτριας στην Πάτρα.

«Είναι μια σοβαρή επέμβαση πρέπει να γίνει με όλη την προσοχή και να λάβει ο γιατρός τα μέτρα του, καθώς κάνει μια επέμβαση χειρουργική που μπορεί να έχει μια οποιαδήποτε επιπλοκή. Ο ειδικός για την επέμβαση της λιποαναρρόφησης είναι ο πλαστικός χειρουργός» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και απαντώντας στα όσα ακούγονται ότι δεν έκανε πλαστικός χειρουργός την επέμβαση στην 57χρονη Χαρά.

«Σε όλες τις επεμβάσεις πρέπει να γίνεται προεγχειρητικός έλεγχος, οποιαδήποτε να είναι η ηλικία του ασθενή. Είναι ιατρικό λάθος το να μη γίνει αυτός ο έλεγχος» επισήμανε.

Ειδικά για την επέμβαση που έκανε η γυναίκα από την Πάτρα ο κ. Φουστάνος, ανέφερε: «Μου φαίνεται περίεργη αυτή η ιστορία όπως την άκουσα. Πήγε και μέσα σε λίγη ώρα έφυγε, τι επέμβαση ήταν αυτή που μέσα σε λίγη ώρα έφυγε; Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν είχε πάρει φάρμακο για αναισθησία; Μετά από μία τέτοια επέμβαση (λιποαναρρόφησης) έπρεπε να υπάρχει παρακολούθηση».

«Δεν αφήνεις έναν ασθενή να φύγει να πάει σπίτι του μετά από μια επέμβαση να πάει σπίτι του αν δεν βεβαιωθείς ότι είναι καλά» τόνισε ο κ. Φουστάνος και επανέλαβε ότι «μια επέμβαση λιποαναρρόφησης δεν γίνεται στο πόδι, θέλει πολλή προσοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Θεσσαλονίκη: ΙΧ χτύπησε με ταξί και ανετράπη – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας