Ανήλικος προσπάθησε να πουλήσει ναρκωτικά χάπια σε 15χρονη μέσω Instagram!

Ανήλικος προσπάθησε να πουλήσει ναρκωτικά χάπια σε 15χρονη μέσω Instagram!

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram διάλεξε ο 16χρονος Ο.Λ ώστε να προσεγγίσει την 14χρονη Α.Γ με σκοπό να της πουλήσει ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα εξαρτησιογόνα χάπια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης πρότεινε μέσα από διαλόγους, να της πουλήσει τις παραισθησιογόνα χάπια με τις ονομασίες «δαλάι λάμα» και «Blue punisher». Επιπλέον, της υπέδειξε τις αντοίστιχες τιμές των χαπιών ανάλογα με την ποσότητα αγοράς.

Η ιστορία έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μετά απο καταγγελία του πατέρα της ανήλικης μαθήτριας, καθώς είδε τους επίμαχουν διαλόγους στο κινητό της.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ασκήθηκε κατ΄αυτού ποινική δίωξη.

Σε έρευνα που διενήργησε η Υπηρεσία στην οικία του φερόμενου ως δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων, ένα σακουλάκι με κοκαϊνη αξίας 1,4 γραμμαρίων και πολλά σύνεργα σχετικά με το εμπόριο ναρκωτικών όπως γυάλινα σκεύη αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο και χειρόγραφες σημειώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανήλικοι πωλούσαν ναρκωτικά έξω από σχολεία

Σχόλια