13:00 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Άννη Θεοχάρη: «Ένιωθα ότι όλοι είχαν μια μεζούρα και μετρούσαν την περιφέρειά μου»

Άννη Θεοχάρη: «Ένιωθα ότι όλοι είχαν μια μεζούρα και μετρούσαν την περιφέρειά μου»

“Αισθανόμουν ότι δε μπορώ να βγω έξω με το σώμα που έχω, γιατί θα με στεναχωρήσουν τα σχόλια που θα ακούσω”, εξομολογείται η Άννη Θεοχάρη για τη μάχη με τα κιλά.

Τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά και τις ανασφάλειες που απέκτησε από αυτήν έκανε η Άννη Θεοχάρη. Η γνωστή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε μέσα από τη «Μουρμούρα» του Alpha αλλά και τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου.

«Να σταματήσουμε να έχουμε άποψη για το σώμα του άλλου χωρίς να μας ζητηθεί. Κάποια στιγμή έχασα αρκετά κιλά και καθημερινά με πολύ θετική ενέργεια και πρόθεση μου έλεγαν όλοι πόσο αδυνάτησα», αναφέρει η Άννη Θεοχάρη.

«Εμένα αυτό μου μετατράπηκε σε άγχος, γιατί αισθανόμουν ότι υπάρχει μία νοητή μεζούρα και όλοι κοιτούν πόσο έχει μεγαλώσει ή μικρύνει η περιφέρειά μου. Αισθανόμουν ότι δε μπορώ να βγω έξω με το σώμα που έχω, γιατί θα με στεναχωρήσουν τα σχόλια που θα ακούσω», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Οι γυναίκες ζούμε με την παρενόχληση. Ό,τι και να φορέσουμε θα καθορίσει και το τι θα αντιμετωπίσουμε», τονίζει η Άννη Θεοχάρη.

«Στη Μουρμούρα πήγα για ένα guest. Με είδε ο σκηνοθέτης και 4μιση χρόνια είμαστε εδώ. Στα «Νούμερα» η Κίρμπι είναι μία κοπέλα πολύ απελευθερωμένη σεξουαλικά», δηλώνει η Άννη Θεοχάρη για τις δύο σειρές στις οποίες συμμετέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμάτης Γονίδης: «Ό,τι ονειρευόμουν το πήρα αγκαλιά…»

Έλενα Παπαρίζου: Είχα κι εγώ αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά μου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας