17:53 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Άνοιξαν οι κάλπες του β' γύρου σε 12 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας

Άνοιξαν οι κάλπες του β' γύρου σε 12 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας

Από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες σε 12 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, προκειμένου να διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές (β΄ γύρος) για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων Διοικητικών Συμβουλίων για την επόμενη τετραετία.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στους τρεις, μεγάλους Δικηγορικούς Συλλόγους από τους 63 συνολικά, δηλαδή της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά (οι περισσότεροι Σύλλογοι έχουν ολοκληρώσει την εκλογική διαδικασία από τον α΄ γύρο).

Από τους 12 Συλλόγους που πέρασαν σε επαναληπτική διαδικασία εκλογών, οι αποκλίσεις μεταξύ των υποψηφίων είναι μικρές.

Ενδεικτικό είναι ότι στα Ιωάννινα η Μαρία Νάκα και Χριστίνα Τσέτσου στον πρώτο γύρο έφεραν στο ίδιο ποσοστό που είναι το 38.92%, ενώ στην Θεσσαλονίκη η διαφορά είναι στην μία μονάδα (Δημήτριος Φινοκαλιώτης (24.84%) και Ευστάθιος Κουτσοχήνας (23.82%).

Από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και ειδικά στους μεγάλους Συλλόγους δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, καθώς βασικοί παράγοντες καθορισμού του τελικού εκλογικού αποτελέσματος είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι και οι συνδυασμοί που δεν πέρασαν στον τελικό γύρο, σε ποιους από τους δύο μονομάχους θα ρίξουν τους σταυρούς προτίμησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας