0:13 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Λύτρα με προφυλάκιση θα ζητήσει ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου

Αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Λύτρα με προφυλάκιση θα ζητήσει ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Λύτρα ανακύπτουν μετά τη μύηση που υπέβαλε η σύζυγός του σε βάρος του.

Καταρχάς σήμερα ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου. Ο κ. Σοφός αναμένεται να ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των περιοστικών όρων που επιβλήθηκαν στον δικηγόρο μετά την απολογία του με την προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου. Τα τρία αυτά πρόσωπα φέρονται να πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάαξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ακόμη κατατέθηκε και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας