1:19 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Η υποχρεωτικότητα τις έκανε από… χρυσάφι

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Η υποχρεωτικότητα τις έκανε από… χρυσάφι

Αρκετοί από τους οδηγούς που έσπευσαν να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες, τις πλήρωσαν με.. καπέλο.
Ουρές σχημάτισαν τις δύο προηγούμενες ημέρες οι πολίτες σε βενζινάδικα και καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου για να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες, υπό τον φόβο του προστίμου των 80 ευρώ.

Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου η ζήτηση είναι αυξημένη, έτσι έγινε και αυτή τη φορά, με τις τιμές των αλυσίδων να αυξάνονται σημαντικά.

Σύμφωνα με καταγγελίες καταναλωτών, σε πολλές περιπτώσεις για να πουλήσουν οι έμποροι, τους έδιναν αλυσίδες διαφορετικές από αυτές που ζητούσαν και όταν πήγαν να τις βάλουν στο αυτοκίνητό τους δεν έμπαιναν.

Στην Ελλάδα οι πιο ακριβές αλυσίδες
Η έρευνα της εκπομπής LIVE NEWS για τις τιμές των αντιολισθητικών αλυσίδων σοκάρει, ειδικά αν κανείς λάβει υπόψιν πως στο εξωτερικό οι μισθοί είναι υψηλότεροι.

Αλυσίδες χιονιού, ίδιας μάρκας, ίδιας διάστασης, έχουν στην Ελλάδα 400 ευρώ, ενώ στην Ιταλία 289,51 ευρώ και στην Ολλανδία 368,99€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα είναι αύριο κλειστά στην Αττική

 

Αγγελική Τσιόλα: Η απάντηση για τις καταθέσεις που αποκάλυψε η ΜΠΑΜ και η αποκάλυψη ότι πήρε (μέσω του δικηγόρου της) αντίγραφα της δικογραφίας από την Πισπιρίγκου!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας