16:08 Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Αντιπαράθεση Παπαδημούλη - Λένερς με αφορμή την επίσκεψη της επιτροπής του ΕΚ PEGA

Αντιπαράθεση Παπαδημούλη - Λένερς με αφορμή την επίσκεψη της επιτροπής του ΕΚ PEGA

Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιπροέδρου του ΕΚ και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη με τον επικεφαλής της επιτροπής PEGA του ΕΚ Γερόεν Λένερς, με αφορμή την επίσκεψη της επιτροπής στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.

«Το πρόγραμμα της επίσκεψης της εξεταστικής επιτροπής του ΕΚ Pega στην Αθήνα για τις υποκλοπές το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA» ανέφερε στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της εν λόγω επιτροπής Γερόεν Λένερς. «Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως», πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Λίγο πριν ο κ. Παπαδημούλης είχε προαναγγείλει την έγκριση εκ μέρους του προεδρείου του Ε/Κ, στο οποίο είναι μέλος, του προγράμματος της αρμόδιας επιτροπής PEGA που θα επισκεφθεί την Αθήνα και την Κύπρο στις αρχές Νοεμβρίου, για να δεχθεί την αποδοκιμασία του κ. Λένερς.

Ο κ. Λένερς απαντώντας στο tweet του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον εγκάλεσε λέγοντας : «Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με τον συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης σε βουλευτές των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση της κυριαρχίας ή των κυριαρχικών της δικαιωμάτων»

Κ. Σκρέκας: «Οι παράνομες χωματερές μειώθηκαν κατά 50% τα τελευταία 3 έτη»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας