14:10 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. με αφορμή το Video του eReportaz από τα Ποσειδώνια

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. με αφορμή το Video του eReportaz από τα Ποσειδώνια

Ο ΣΥΡΙΖΑ… υποχρεώθηκε να απαντήσει στον Νίκο Ρωμανό και στη Νέα Δημοκρατία επειδή ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. τόλμησε να δημοσιεύσει μία αποκλειστική ανάρτηση του eReportaz, όταν στα “Ποσειδώνια 2018” ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Αντώνη Ρέμο και έκανε μία πολιτική τοποθέτηση.

Όταν ένα πολιτικοποιημένο – στο δήμο Πειραιά – πρόσωπο σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει μία αναφορά τέτοιο τύπου το παράξενο θα ήταν να μην αναδημοσιευόταν, ωστόσο στο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν αφάνταστα!

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει:

Στο κόμμα που ο αρχηγός της ΝΔ κ. Μητσοτάκης κάνει ερώτηση στη βουλή για τον διωκόμενο επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, είναι απολύτως φυσιολογικό για τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου  κ. Ν. Ρωμανό να αναπαράγει ρεπορτάζ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση στα Ποσειδώνια: Η χούντα πέφτει»  με σχετικό βίντεο στο οποίο ακούγεται το εξής : «Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα».

Δεν γνωρίζουμε αν στη ΝΔ υπάρχει διαγκωνισμός στελεχών για υποβολή διαπιστευτηρίων στον εν λόγω επιχειρηματία. Ούτε βέβαια μας στεναχωρεί η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Μαρινάκη που ένα «θέμα» η αλήθεια είναι ότι το έχει με τη δικαιοσύνη. Θλιβόμαστε, όμως, ειλικρινά για την κατάντια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των στελεχών της, που ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μαζεύονται.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας