23:46 Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Με εξέδιδε ο πρώην μου με 150€ την ώρα» λέει η 33χρονη

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Με εξέδιδε ο πρώην μου με 150€ την ώρα» λέει η 33χρονη

Η απολογία-σοκ της 33χρονης απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας: «Δεν είχα ερωτική επιθυμία. Ένιωθα στοργή, όπως για το παιδί μου! Την έδερναν ο πατριός της και η γιαγιά της»

Τoυ Κυριάκου Θεοδοσίου

Σοκάρει με τις περιγραφές στην απολογία της η 33χρονη απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας. Η «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» φέρνει στο φως όλη την απολογία – φρίκη της Ε.Μ. από την οποία μάλιστα προκύπτουν άγνωστα στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης, όπως παρουσιάζονται από την κατηγορούμενη.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη αναφέρεται στην πολυτάραχη ζωή της. Αποκαλύπτει πως ο σύζυγός της, με τον οποίο πλέον έχει πάρει διαζύγιο, την εξέδιδε μέσω site στο ίντερνετ με το ποσό των 150 ευρώ την ώρα, το οποίο στη συνέχεια διπλασιάστηκε. Αφού αναφέρει πως είναι χρήστης κοκαΐνης μιλάει για την μοιραία μέρα της απαγωγής της 10χρονης και οι περιγραφές της σοκάρουν.

«Δεν είχα ερωτική επιθυμία για τη Μαρκέλλα. Ένιωθα στοργή, όπως για το παιδί μου. Ο σύζυγός μου έκανε παρέα με τον πατριό της, ο οποίος την έδερνε. Η Μαρκέλλα μου είπε ότι η γιαγιά της την έβγαζε στο μπαλκόνι και την έδερνε με τη παντόφλα».

Εν συνεχεία μιλάει για το μπάνιο που έκανε στην 10χρονη αφού έκαναν μακιγιάζ. Μάλιστα, αναφέρει πως δεν χρησιμοποιεί σφουγγάρι και την έτριψε αυτή. Στο σημείο αυτό τονίζει πως η μικρή ήταν απεριποίητη και βρώμικη, με τρύπια ρούχα.

«Το βράδυ της Πέμπτης είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση και άρχισε να ζητάει τη μαμά της. Εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να συγκρατήσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Πήρα 2 – 3 ηρεμιστικά για να ηρεμήσω και έδωσα μισό στη Μαρκέλλα γιατί ήταν ταραγμένη, δεν σκέφτηκα ότι θα έθετα την υγεία της σε κίνδυνο. Ήθελα απλά να κοιμηθώ. Ήθελε να την πάω στη μαμά της και έκανα μια ψεύτικη κλήση ότι δήθεν μιλούσα στη μαμά της και την έβαλα να κοιμηθεί. Μετά πήρα κι εγώ άλλο ένα ηρεμιστικό και κοιμήθηκα.

Την Παρασκευή προσπάθησα να δω πώς θα λύσω αυτό που δημιούργησα. Την Παρασκευή την ξύπνησα γύρω στις 12 αλλά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της για να την πάω στη μαμά της. Της έδωσα ό,τι είχα στο σπίτι για να τονωθεί. Μετά είχα κάποια υπολείμματα κοκαΐνης και της έβαλα ελάχιστη στα δόντια.

Ήθελε να πάει στη μαμά της και της είπα πως θα την πάω όταν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. γιατί σηκωνόταν και τα πόδια της λύγιζαν.

Δεν είχα μεταφορικό μέσο και φοβόμουν πως με το ταξί θα μου έπεφτε. Έτσι πέρασε και η Παρασκευή. Κάποια στιγμή ξύπνησε και μου είπε «Ξύπνα, είμαι καλά, πάμε στη μαμά μου». Πριν χωριστούμε, την ώρα που τη χτένιζα της είπα πως την αγαπάω και πέρασα όμορφα. Μου είπε κι αυτή τα ίδια». Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «ΜΠΑΜ» αποκαλύπτονται οι λόγοι που η 33χρονη Μ.Ε. κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της κατηγορούμενης. Ακόμα, οι ισχυρισμοί της 33χρονης περί κατάθλιψης και πανικού γίνεται ξεκάθαρο πως δεν είναι πειστικοί. Έτσι, για αυτούς τους λόγους θεωρήθηκε πως αν αφεθεί ελεύθερη είναι πολύ πιθανόν να διαφύγει, όπως επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψή της καταφεύγοντας στην Κατερίνη.


Διαβάστε επίσης: Απαγωγή Μαρκέλλας: Αρχές ψάχνουν τον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης


Νουλέζας: «Σπεύδουν προκαταβολικά να την κρίνουν ένοχη»

Δεν εκτιμήθηκε αναλόγως από την κ. Ανακρίτρια ότι κατέθεσε μεταμελημένη και ολόκληρη την αλήθεια χωρίς περικοπές η υπεκφυγές. Δημιουργήθηκε ένα ιδιαιτέρως δυσμενές κλίμα σε βάρος της από την υπερπροβολή του θέματος από τα ΜΜΕ που σπεύδουν προκαταβολικά, πλην εξαιρέσεων, να την κρίνουν ένοχη.

Δέχομαι επίθεση στα όρια τού κανιβαλισμού διότι ασκώ ως Συνήγορος υπεράσπισης το ιερό νομικό καθήκον μου με νομικά και ουσιαστικά επιχειρήματα, σεβόμενος απόλυτα τις διατάξεις του ΚΠΔ και του ΚΠΔ περί Δικηγόρων. Η σεξουαλική κατεύθυνση και ιδιαιτερότητά της ερμηνεύεται λάθος, συνδυάζεται αυθαίρετα με την δήθεν «αρπαγή» της ανήλικης και της αποδίδεται ασέλγεια που δεν τελέσθηκε. Το ακατάλληλο κακό οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας, όπως αναφέρει η προκαταρκτική Ψυχολογική Πραγματογνωμοσύνη, το χειρότερο πρόβλημα. Στεναχωριέμαι και ανησυχώ για την κατάληξη του παιδιού αυτού και αποδεικνύεται ότι η αφορμή προσέγγισή της από την 33χρονη ήταν η μέχρι τώρα κακή ζωή της, με μια αδιάφορη μητέρα και έναν βίαιο πατριό. Το χειρότερο έγκλημα», αναφέρει ο Βασίλης Νουλέζας και προσθέτει:

«Η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει εκδικητικά την εντολέα μου. Κοινωνική ισοπέδωση και διαπόμπευση η δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες της. Ενώ βρισκόμαστε στο στάδιο της κύριας ανάκρισης».

Αλέξης Κούγιας: «Την χρημάτισαν για να κάνει αυτά που έκανε»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω της «ΜΠΑΜ»:

«Η υπόθεση βρίσκεται σε ένα καθεστώς αναμονής γιατί όλοι περιμένουμε την κατάθεση της Μαρκέλλας. Για να καταθέσει πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα από παιδοψυχολόγους. Μετά από αυτό θα έχουμε πάρει τις απαντήσεις. Αναφορικά με το θέμα της διερευνήσεως της συμμετοχής άλλων προσώπων ως δραστών περιμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία, την οποία επιδεκτικά δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα για να διαπιστώσουμε το περιεχόμενό της και ακολούθως θα προβούμε στις δέουσες διαδικαστικές πράξεις για να αρθούν τα στοιχεία από το κινητό και τον υπολογιστή της δράστιδος.

Είμαι βέβαιος ότι θα αποκαλυφθούν πολύ σημαντικά πράγματα. Ο υπολογιστής θέλει μια επεξεργασία περίπου 2 μηνών. Θα οδηγήσει σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Θα διαπιστώσουμε σε ποιους είχε τηλεφωνήσει η γυναίκα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της απαγωγής.

Όσον αφορά την πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη συμφωνία για μια χρηματική αποζημίωση της οικογένειας εγώ εξ’ αρχής ήμουν αντίθετος. Βεβαίως, την απόφαση θα την πάρει η οικογένεια, αλλά δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ακόμα. Έγινε τηλέφωνο σε μένα να συναντηθώ με τον συνήγορο υπερασπίσεως, αλλά δεν έγινε ποτέ με δική μου επιλογή. Μετά την επικοινωνία δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος με προέτρεψε να συναντηθώ με το συγκεκριμένο άτομο και να συμφωνήσω μαζί του. Μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά, όμως δε χρειάζονται απαντήσεις όταν ο φακός αποτύπωσε την κυρία κατηγορουμένη να έχει πολλά χρήματα που δημιουργεί την πεποίθηση ότι κάποιοι τη χρημάτισαν για να κάνει αυτά που έκανε και τη χρηματίζουν για να μη μιλήσει».


Διαβάστε επίσης: Αρπαγή Μαρκέλλας: Η 10χρονη θυμήθηκε βιντεοκλήση της κατηγορούμενης με έγχρωμο άνδρα


*Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας