18:02 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Απεργία: Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας - Όπλο ρέπλικα και φωτοβολίδες σε σακίδια

Απεργία: Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας - Όπλο ρέπλικα και φωτοβολίδες σε σακίδια

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν σε δύο συλλήψεις νεαρών στο κέντρο της Αθήνας, γιατί εντόπισαν στα σακίδιά τους φωτοβολίδες και ένα όπλο-ρέπλικα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων, που κινούνταν στην πορεία.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μεταξύ, οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας αναφέρουν πως από τις 12:00 και έπειτα συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 5.000 κόσμου στα Προπύλαια, με την πορεία να κατευθύνεται στο Σύνταγμα στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Τρίτη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι σε ανοικτή γραμμή με τους οργανωτές των συγκεντρώσεων, έτσι ώστε να μην προκύψουν ζητήματα και εντάσεις.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, έτσι ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις και τον συντονισμό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας