7:44 Τρίτη 23 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Απίστευτη ιστορία: Ο Μάξιμος, η ανήλικη οι καταγγελίες για αιμομικτικούς βιασμούς και οι γονείς

Απίστευτη ιστορία: Ο Μάξιμος, η ανήλικη οι καταγγελίες για αιμομικτικούς βιασμούς και οι γονείς

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στις δικαστικές αίθουσες του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων οι γονείς μιας 16χρονης κοπέλας καταγγέλλουν τον «Μάξιμο», μια γυναίκα που πάσχει από δυσφορία φύλου ότι έχει «παγιδεύσει» την κόρη τους καθώς μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και βιντεοκλήσεων την έχει καταστήσει σεξουαλικό του αντικείμενο, βάζοντας την να προχωρά σε σαδομαζοχιστικές πράξεις.

Του Πέτρου Κουσουλού

Από την άλλη πλευρά με μήνυση που κατέθεσε κατά των γονέων ο «Μάξιμος» χαρακτηρίζει ως ψευδείς τις καταγγελίες των γονέων της ανήλικης υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του αποκάλυψε πως από την ηλικία των 8 ετών έχει πέσει θύμα βιασμού από δυο ξαδέρφια της, κάτι που της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα υγείας.

Αιμομικτικοί βιασμοί

Στην μήνυση της εναντίον των γονέων της 16χρονης κοπέλας ο «Μάξιμος» αφού μιλά για αυτό το οποίο βιώνει ως άνθρωπος μια και όπως αναφέρει της «Γεννήθηκα ως κορίτσι και πάσχω από δυσφορία φύλου, (προγενέστερος ιατρικός όρος διαταραχή ταυτότητας φύλου)» περιγράφει το πως γνώρισε την 16χρονη και πως σιγά αφού ήρθαν κοντά και απέκτησε την εμπιστοσύνη της, της αποκάλυψε ότι «η Άννα μου εκμυστηρεύτηκε ότι από την ηλικία των 7 ετών της, τα δύο της ξαδέλφια με τα ονόματα ΧΧΧΧΧΧΧ και ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, την κακοποιούν σεξουαλικά και την βιάζουν κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επανάληψη ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, και όπως χαρακτηριστικά μου το δήλωσε : «οι γονείς μου όλα αυτά τα χρόνια πετούν χαρταετό».

Η Άννα για να μου αποδείξει το μέγεθος και την έκταση των όσων βιώνει, μου είπε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπέστη την αυτοάνοση αρθρίτιδα σε ηλικία μόλις 8 ετών. Μου είπε ακόμη ότι, όταν οι γονείς της την πήγαν στους γιατρούς προς θεραπεία της, όλοι οι γιατροί αναζητούσαν να μάθουν τι και ποιο είναι αυτό το σοκ που η ίδια είχε υποστεί, και οι γονείς της απαντούσαν ότι δεν υπέστη η ίδια κάποιο σοκ, και ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα στην οικογένειά τους.

Σε αυτά τα ακούσματα, κατέρρευσα και εγώ συναισθηματικά και ψυχολογικά. Περιήλθα σε απόγνωση καθώς δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, τι να κάνω, τι να της πω, προσπαθώντας να ηρεμήσω την Άννα που εκείνη την ώρα μου έδινε τις περιγραφές των εγκλημάτων σε βάρος της υπό το καθεστώς των λυγμών, της οδύνης και του αφόρητου ψυχικού πόνου.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΕΜΑΤΑ .

Το γεγονός ότι είναι θύμα σωρείας εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων σε βάρος της, το καταμαρτυρεί και η νυν σεξουαλική της συμπεριφορά και επιλογή.

Παρότρυνα την Άννα να μιλήσει γι’ αυτό στην Αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η Άννα μου είπε ότι φοβάται να μιλήσει στην Αστυνομία γιατί θα πάρει το μέρος των εξαδέλφων της και των γονιών της» το οποίο και συνέβη.

Η θέση των γονέων

Οι γονείς στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν και ζητούν να απαγορευτεί στον «Μάξιμο» να έχει οποιαδήποτε επαφή με την κόρη τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο, είτε με φυσικό, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να μην κοινοποιήσει οποιοδήποτε μήνυμα ηχογραφημένο, γραπτό ή βιντεοσκοπημένο και οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό.

Αναφέρονται δε στα όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψη τους όπως ότι ο «Μάξιμος» έχει μυήσει την κόρη τους σε επικίνδυνες συμπεριφορές σαδομαζοχιστικής φύσεως με αποτέλεσμα να αυτοτραυματίζεται και να πονάει. Συνεχίζοντας σε όσα έχουν βιώσει με την κόρη τους οι γονείς αναφέρονται στο ότι «συνδεόνται μεταξύ τους με κάμερα και με την χρήση αντικειμένων παροτρύνει την κόρη μας στην διενέργεια πράξεων επί του σώματος της φύσει και παρά φύσει. Έχουμε αντιληφθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνουσίας η κόρη μας προκαλεί στον εαυτό της κατάσταση αυτοερωτικής ασφυξίας που είναι μια άκρως επικίνδυνη σεξουαλική πρακτική….

Η συνέχεια αναμένεται στις αίθουσες των δικαστηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη Δολοφονία Αλκη Καμπανού : «Τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» – Οι δηλώσεις των γονέων του

Η ώρα της δίκης για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας