19:11 Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Απίστευτο! Φανατικός αρνητής χώρισε τη σύζυγό του γιατί εμβολιάστηκε!

Απίστευτο! Φανατικός αρνητής χώρισε τη σύζυγό του γιατί εμβολιάστηκε!

Η παράνοια των αντιεμβολιαστών έχει περάσει άλλο επίπεδο και κάθε ημέρα δημοσιοποιείται και ένα καινούριο περιστατικό που δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική. Και δεν μιλάμε φυσικά για δράσεις όπως το «Σώμα Θεματοφυλακής» το οποίο παρουσίασε αναλυτικά το Reader, αλλά για καθημερινά φαινόμενα μέσα στις οικογένειες. Όπως για παράδειγμα την καταγγελία που έγινε πως φανατικός αντιεμβολιαστής χώρισε -αφού πρώτα είχε απειλήσει και τρομοκρατήσει- τη σύζυγό του επειδή είχε εμβολιαστεί!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ : 


Την καταγγελία έκανε ξαδέρφη της γυναίκας που περιέγραψε στο MEGA τον «Γολγοθά» που ανέβηκε. «Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η κ. Μαρία.

«Αυτός είναι φανατικός αρνητήςεπηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας