Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπουμε κάτω από τη νταλίκα, βγήκε με ελαφρά τραύματα από το αυτοκίνητο, μετά το απίστευτο αυτό τροχαίο ατύχημα.

Είναι ένα Nissan Altima –το λέει η άδεια, δεν αναγνωρίζεται έτσι και αλλιώς- μέσα από το οποίο βγήκε αναλογικά «άθικτη» η γυναίκα που το οδηγούσε.

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα και σίγουρα, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο, περιμένουμε να διαβάσουμε κάτι για «θλιβερό απολογισμό»- κατά το δημοσιογραφικό κλισέ. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι η τελική εικόνα ενός περιστατικού που συνέβη στις 16 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν διεξοδικά το περιστατικό, η οδηγός του Nissan Altima αναγκάστηκε να φρενάρει μέχρι την ακινητοποίησή του, λόγω αυξημένης κυκλοφορίας. Ο οδηγός του φορτηγού που ακολουθούσε όμως, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα το γιατί, δεν έκανε το ίδιο. Έτσι προκλήθηκε μια σφοδρή σύγκρουση, που έφερε τη νταλίκα κυριολεκτικά πάνω στο Altima.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τζένιφερ Λόρενς για την τραγωδία που έζησε: «Πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και μου αξίζει ο θάνατος»

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου – Τον βασάνισε μέχρι θανάτου η μητριά του με την ανοχή του πατέρα του!


Η ταχύτητα με την οποία έφτασε η νταλίκα και η κάθετη εφόρμηση στο πίσω μέρος του Altima, είχε ως αποτέλεσμα το σεντάν της Nissan, να «διπλώσει» στα δύο μια και στριμώχτηκε πάνω στο φορτηγό που βρισκόταν μπροστά. Με την εξέλιξη αυτή, το πίσω μέρος του Nissan έπαιξε το ρόλο της ράμπας για τον τράκτορα που βρέθηκε εν τέλει πάνω στο διπλωμένο στα δύο σαν bao buns Νissan Altima από το οποίο ως εκ θαύματος, βγήκε έρποντας η 46χρονη οδηγός του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Πηγή: newsauto.gr