0:13 Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Ότι η θητεία του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα ολοκληρωθεί αμετάκλητα, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση του ΠΣ, της ΚΟ και της Γραμματείας της Δημοκρατικής Παράταξης, με θέμα την πορεία προς το πολιτικό- προγραμματικό Συνέδριο του κόμματος.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, στο συνέδριο ολοκληρώνεται αμετάκλητα η θητεία του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και δεν ανανεώνεται. Υπογράμμισε ακόμη ότι τα μόνα ex officcio μέλη του συνεδρίου θα είναι τα μέλη της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής, τη σύνθεση της οποίας είχε παρουσιάσει, όπως είπε, στην ΚΕ προ ημερών.

Στόχος, συνέχισε, είναι να ανοίξει νέο αυθεντικό ηλεκτρονικό μητρώο με σεβασμό σε όλα τα ιστορικά στελέχη που θα προσκληθούν να ανανεώσουν και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι οι τρεις ατζέντες που πρέπει να ανοίξουν αφορούν στην εθνική ανασυγκρότηση, την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, της κεντροαριστεράς και την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

Επίσης ανέφερε ότι τώρα πρέπει να οργανωθούν τα κλιμάκια και αναζωπυρωθούν οι οργανώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας